Wij zien de zon graag buiten schijnen

Lees hier meer over onze projecten.

Meijering Montage werkt met passie en aandacht aan elke opdracht

We houden u hier op de hoogte van onze afgeronde projecten. We laten graag zien wat we doen en maken. Niet om trots op onszelf te zijn, maar om u te laten genieten. U blijft zo op de hoogte van wat wij te bieden hebben en wat we kunnen realiseren. Tevens laat het zien dat er tal van mogelijkheden zijn voor elke situatie.

Project-Rolluiken

Elektrische rolluiken in de gewenste RAL-kleur, die afgestemd is op het schilderwerk van de woning. De rolluikbakken vallen nu nauwelijks op. Niets is mooier als de rolluiken een eenheid met de woning vormen. Op de bovenverdieping is gekozen voor twee aparte rolluiken. De klant wilde graag twee afzonderlijk te bedienen rolluiken hebben voor de beide raampartijen.

Project-Horren

Horren zijn de oplossing om lastige insecten buiten te houden. Wat mooi als je horren kunt monteren die je nauwelijks ziet. Voor het frame en de geleiders is een passende RAL-kleur bij de verf gekozen. Het gaas is van degelijke kwaliteit, maar valt nauwelijks op. Deze klant kijkt niet door een grijs gordijn naar buiten, maar heeft nog steeds een kleurrijk uitzicht. Ook van buiten vallen de horren nauwelijks op.

29-6-2019

Een screen monteren op grote hoogte is voor ons geen probleem. Met een hoogwerker was dit klusje zo geklaard.

9-7-2019

Rolluiken en screens passend bij de stijl van dit huis. Oog voor detail is belangrijk bij de aankleding van de buitenkant van het huis. Deze mensen zijn er blij mee.

17-7-2019

De finishing-touch van deze woning. U ziet wat fraaie screens met de uitstraling van deze woning doen. We noemen dit op z’n Betuws ‘de kers op de taart’.

Uw project?

Mogen we hier straks uw project vermelden? Zodat iedereen kan zien, waar u van geniet?

Neem contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.