Over ons

Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij te bieden hebben, lees dan verder op deze pagina.

Facebook

Volg ons ook op Facebook. We houden je daar op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Ons verhaal

Na ruim tien jaar als trucker door de Benelux getrokken te hebben, ben ik nu mijn eigen onderneming begonnen. Als kleine zelfstandige ga ik me richten op de verkoop, montage en het onderhoud van zonwering en rolluiken. Mijn diploma en ervaring als elektricien komen hier goed van pas.

De verkoop van zonwering en rolluiken kent al een lange traditie in onze familie. Mijn opa is er ooit mee begonnen. Hij maakte de zonneschermen helemaal zelf. Oerdegelijke zonneschermen met het bekende oranje doek. Heel wat mensen in Opheusden en omstreken hadden deze schermen aan hun huizen hangen. Ze waren praktisch en van onverwoestbare kwaliteit. Later leverde hij kant en klare schermen van de leverancier. Er kwam steeds meer keuze in verschillende doeken. Na verloop van tijd heeft mijn vader het stokje overgenomen. Hij leverde alle soorten zonwering en rolluiken. Nadat ik als zzp-er me richtte op het werk in de bouw, kwam steeds meer de wens naar boven om een eigen onderneming te beginnen. Die wens ging in vervulling met het overnemen van het stokje van mijn vader. We houden hiermee een familietraditie in ere. Hiermee wordt ook jarenlange ervaring overgedragen, waar we trots op zijn. Het assortiment dat we nu bieden is heel wat groter dan waar mijn opa ooit mee begon. Zonwering en rolluiken moeten nu niet alleen praktisch zijn, maar tegelijk ook een verfraaiing van het huis.

U wilt graag weten hoe we dat praktisch invullen om een tevreden klant te hebben? Dat doen we zo:

  • We leveren altijd ter plaatse persoonlijk advies. Dat is de reden dat we geen webwinkel hebben. Zonwering, rolluiken en horren vragen om maatwerk. Ook is het belangrijk om de situatie ter plaatse te beoordelen. Hierdoor kunnen we een passend advies geven op uw vraag.
  • Persoonlijk contact met de klant sluit hier nauw bij aan. Zodat de klant weet wat ze aan ons hebben.
  • We maken duidelijke afspraken en komen deze ook na.
  • We bieden een ruime assortimentskeuze.
  • Op elke vraag over de aanschaf van zonwering, rolluiken of horren zoeken we samen met u een passend antwoord
  • We monteren vakkundig uw zonwering, rolluiken en horren.
  • Service en onderhoud worden door ons zorgvuldig uitgevoerd. We zijn u altijd zo snel mogelijk van dienst.

Met dit concept zijn we u graag van dienst.

Naast zonwering en rolluiken bied ik ook diensten aan als allround bouwvakker. Voor kleine verbouwinkjes, tegelwerk, sanitair, veranda’s, ed. kunt u ook bij ons terecht.

Johan-Meijering-Montage